Mi bízunk egymásban, Önök számíthatnak ránk!

Zsadányi Zsolt

A péceli 1. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje.

Dr. Kővári Alexandra: 

"Zsolti egy megosztó személyiség - talán sajátos humora és szókimondása miatt -, és aki nem ismeri eléggé, nem tudja, hogy kiváló belső értékekkel rendelkezik. Mindannyian bármikor, bármiben számíthatunk önzetlen segítőkészségére. Ő az, aki személyes érdekeit háttérbe szorítva a közösségért bármikor hadba indul. Zsolti az 1-es számú egyéni választókerület képviselőjelöltje."

Tősgyökeres péceliként büszke vagyok arra, hogy az egész családom lokálpatrióta. A család mindig is a legfontosabb részét képezte az életemnek, ők a legfőbb hajtóerőm forrásai. Hálás vagyok, hogy két gyermeket nevelünk feleségemmel, Erikával. Motiváló számomra, hogy a családom minden tagja aktívan részt vesz Pécel közösségi életében, Ica Mama piros robogóján "száguldozva" üde színfoltja városunknak.

Tettrekész, kitartó, kreatív, jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező, nyitott ember vagyok, ezek a tulajdonságaim segítettek abban, hogy 20 évvel ezelőtt önerőből elkezdjem, felépítsem és sikerre vigyem vállalkozásaimat, ami mára megteremti azt az életformát, amit a Balatonra vágyódó, de oda el nem jutó kisfiú, még csak elképzelni sem tudott.

Különösen fontos számomra a társadalmi felelősségvállalás. A Mintakezek Egyesület elnökségi tagjaként küldetésemnek érzem közvetíteni, valamint tettre sarkallni környezetemet - hiszen mindannyian tartozunk városunknak azzal -, hogy óvjuk építészeti és kulturális örökségeit, továbbá természeti kincseit. Nem hagyhatjuk cserben, nem tétlenül várni kell, hogy jobbra forduljanak a dolgok, hanem együtt teremteni kell. Hiszek abban, hogy egy erős közösség alapja a lakosság aktivitása, közreműködése.

A városban nyitott szemmel járok, minden történés érdekel. Ezért is vállaltam 2010-ben képviselői munkát, a 7 év képviselőségnek pozitív hozadéka is van, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztem, így az önkormányzati munka nem idegen számomra.

Szociálisan érzékeny és támogató személyiség vagyok, amit nem sokan néznek ki belőlem, pedig sok éve számtalan közösségi eseményt, rendezvényt támogatok. Meggyőződésem, hogy mások segítése egy bizonyos életszínvonal elérésé után kötelezettség, így szívesen adakozom, állok ki jó ügyek mellett, adományozok hátrányos helyzetben lévő családoknak, szervezeteknek.

Most végre egy olyan csapatban dolgozom, ahol nyitottak az ötleteimre és a kreativitásomra. Örülök, hogy részese lehetek Pécel életének és összetartó közösségének. Bízom benne, hogy további közös erőfeszítéseinkkel még szebbé tehetjük városunkat. Ha bármilyen kérdés vagy javaslat merül fel, ne habozzanak kapcsolatba lépni velem, mindig nyitott vagyok az új ötletekre, kezdeményezésekre.