Mi bízunk egymásban, Önök számíthatnak ránk!

Szendi Tamás

A péceli 2. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje.

Dr. Kővári Alexandra gondolatai Tamásról:

"Tomit évekkel ezelőtt édesapám vállalkozása révén ismertem meg. Azonnal feltűnt nekem kivételes precizitása, megbízhatósága és pontossága. Elkötelezett, alázatos, akire mindig lehet számítani. Stabil pillére a Mintakezek Egyesületnek, ezért nagy öröm számomra, hogy csapatunkat erősíti a 2. számú egyéni választókerület jelöltjeként."

Születésem óta Pécelen lakom, itt élünk feleségemmel és két gyermekünkkel. A család mindig is az életem középpontjában állt, minden cselekedetemben feleségem és gyermekeim motiválnak.

Technikusi végzettséggel rendelkezem, 5 éve vállalkozóként villanyszerelési, biztonságtechnikai munkákat végzek munkatársaimmal. Munkám során mindig arra törekszem, hogy a legjobbat nyújtsam mindazoknak, akik bíznak bennem. A munkaszeretet és az önzetlenség vezérel a minden napi munkám során. Szociális érzékenységemnek köszönhetően többször segítettem munkámmal hátrányos helyzetű családoknak vagy egyedülálló időseknek. A közösen, a közösségért végzett munka örömét pár évvel ezelőtt gyermekem révén tapasztaltam meg, amikor az óvoda udvarának rendbetételére kérték a szülőket. Összejött egy jó kis csapat, és a nap végére mindent megcsináltunk, és mindezt jó hangulatban tettük. Az ilyen jellegű társadalmi munkáknak a jövőben is kezdeményezője és résztvevője leszek, hiszen a közösség érdekében végzett munka mindannyiunk javát szolgálja. Barátságos és humoros természetem miatt könnyen teremtek kapcsolatokat, és azokat ápolom is.

Találékonyságommal és segítőkészségemmel mindig ott vagyok, ha valakinek szüksége van rám. Tisztán látom lakóhelyem, ezen belül a város északi részének problémáit, hiszen itt élek. Egyik vesszőparipám az iskola és óvoda körüli kaotikus közlekedési állapot, amely reggelente és délután megkeseríti az arra autózókat. Mindenképpen szükség lenne újabb parkoló helyek kialakítására, valamint a már meglévők rendezésére.

Az előzékenység és a lojalitás mindig is alapvető értékeim voltak. Hiszem, hogy az emberek közötti kölcsönös tisztelet és segítőkészség nélkülözhetetlen a sikeres együttműködéshez. Az én mottóm mindig is az volt, hogy az igazi erő az összetartásban rejlik. Biztos vagyok abban, hogy valódi eredmények csak akkor születnek, ha mindenki segítő kezet nyújt a közös célok eléréséért.