Mi bízunk egymásban, Önök számíthatnak ránk!

Kiss Kriszta

A péceli 4. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje.

Dr. Kővári Alexandra gondolatai Krisztáról:

"Aki ismeri, tudja Krisztáról, hogy lendületes, ötlettel teli, nagy teherbírású nő, aki fáradhatatlanul képes a kitűzött céljai felé haladni. Kiváló kommunikációs képességi vannak, és kiemelkedő közösségi ember. Szeretném, ha még többen megismernék, és ha energiáival Pécel felvirágoztatásában támogatná csapatunkat. Többek között a motivált hozzáállása miatt kértem fel, hogy a Mintakezek Egyesület 4. számú egyéni választókerület képviselőjelöltjeként erősítse csapatunkat."

23 éve élek Pécelen három fiammal és szerető férjemmel. Családom mindig biztonságos háttérország volt számomra, ezért meg tudtam valósítani szakmai álmaimat. Televíziós szerkesztő - riporter végzettséggel, közösségszervezői diplomával, valamint számos önismereti és kommunikációs tanfolyammal rendelkezem.

17 évig a közszolgálati és kereskedelmi médiában dolgoztam szerkesztő - műsorvezetőként, szakmai tapasztalatomból adódóan szívesen vállaltam közösségi szerepet városunkban. Több, mint 10 éve számtalan rendezvényt konferálok önkéntes alapon, többek között a "Legyél Te is Angyalka!", valamint jótékonysági rendezvények, fesztiválok, színházi előadások, beszélgetős műsorok háziasszonyaként.

Nagy igazságérzettel rendelkezem és fontosnak tartom a bántalmazott és hátrányos helyzetben élő felnőttek , gyermekek sorsát egyaránt. A Varázskulcs Egyesület egyik alapító tagja voltam, mely egyesület a mai napig aktívan működik. A Ciklus Egyesület létrehozásával pedig 2018-ban Pécelen megszerveztünk egy flash mob-ot a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja alkalmából. Célom, hogy egymást támogatva egy élhetőbb világot teremtsünk, melyben gyermekeink biztonságban nőhetnek fel. Hiszem, hogy ha változást szeretnénk, azt csak közös erővel érhetjük el.

Fontos, hogy aktív, tevékeny részesei legyünk a városunknak. a mai rohanó világunkban kell, hogy legyen időnk egymásra és a személyes kapcsolatok kialakításával segítsünk fiataloknak és időseknek egyaránt. Ez az én hitvallásom! A kultúra mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Közösség építő és esélyteremtő képességgel rendelkezik. Egy olyan színtér, ahol az emberek személyes találkozása révén egyfajta "kötőelemként" működik.

Színházi munkám során tapasztalom, hogy mekkora ereje van egy közösen megtapasztalt kulturális élménynek. Szeretném, ha Pécelen is létrejönne egy igazi közösség. Ezért is csatlakoztam a Mintakezek Egyesülethez. Az egyesület tagjaiban olyan embereket ismertem meg, akik ugyanazt az értékrendet képviselik, mint én.