Mi bízunk egymásban, Önök számíthatnak ránk!

Sebe Attila

A péceli 8. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje.

Dr. Kővári Alexandra gondolatai Attiláról:

"Attila kitartása és állhatatossága mindannyiunk számára azt jelenti, hogy nem hagy ki semmilyen lehetőséget. Számomra ő képviseli hitelesen, amit a Mintakezek tehet a sportért, a péceli ifjúságért és az egészséges életmódra való nevelésért. Bízom abban, hogy Attila személyében látják a garanciát a választók, hogy a csapatom elkötelezett a sport és az ifjúság irányában is."

1980-ban születtem Székelyudvarhelyen. 1990-ben a családom Magyarországra, azon belül is Pécelre költözött, mivel több rokonunk is Pécelen lakott és lakik ma is. A költözés után az 5. osztályt már a péceli Szemere Pál általános iskolában kezdtem.

Pécelen élek azóta is és Pécelhez kötődik a közeli baráti köröm nagy része is. Innen jártam középiskolába, majd Budapestre munkába is. Munka mellett folytattam tanulmányaimat és szereztem felsőfokú végzettséget közgazdaság és turisztikai menedzsment szakon. Kezdetben a közigazgatásban dolgoztam egy minisztérium rendezvényszervezői osztályának működésben vettem részt, majd felsővezetők mellett gépkocsivezetői, titkársági ügyintézői feladatokat láttam el. A közigazgatás után nagyvállalati munkahelyeken gazdasági, rendezvényszervezői majd projektmenedzser beosztásokban szereztem tapasztalatot. Egy épülő üzem számára feleltem az üzemcsarnok felépítéséért, a technológia telepítéséért, alkalmazottak felvételéért és a kereskedelmi és hatósági kapcsolatok felépítéséért. Ez után vállalkozást alapítottam, mely jellemzően magánlakások felújításával, és tűzvédelemmel foglalkozik. Jelenleg is ebben a vállalkozásban dolgozom.

2000-ben a sorkatonai szolgálatom után csatlakoztam a péceli kyokushin csapathoz. Ide járok kisebb megszakításokkal most már több mint 20 éve, és lettek tulajdonképpen a 2. családom. A sport mindig fontos volt számomra, így a karate mellett komolyabban a futásba szerettem bele. A sportolói oldala mellett érdekelt a szervezői oldala is. Több nemzetközi sportverseny lebonyolításában is részt vettem. Látva a budapesti futóklubok népszerűségeit, megpróbáltam ebből hazahozni amennyit csak tudtam, így a Csúnya kupa felélesztésének ötlete után - az első néhány évben én szerveztem meg az önkormányzat segítségével.

Céljaim a településünk érdekében: elengedhetetlen az utak fejlesztése, karbantartása, közvilágítási hiányosságok javítása, bevásárlási lehetőségek növelése, óvodai férőhelyek számának növelése új létesítmények építésével vagy a meglévő épületek növelésével amennyiben lehetséges, új közösségi sportolási lehetőségek kialakítása, a meglévők támogatása mellett. A helyi vállalkozók támogatása. Nagyobb figyelem az idősebb korosztály szükségleteire, igényeire.

Fontos, hogy a település fejlesztése a lakosság igényeivel összhangban valósulhasson meg. Szeretném, ha Pécel egy élhető településsé válna, ahova az emberek nemcsak aludni járnak haza. Olyan városban szeretnék élni, ahol az emberek számíthatnak egymásra és a képviselőikre, ahol összefogva intézzük közös ügyeinket. Munkámból adódóan tudom, milyen csapatban dolgozni, együtt megoldani a problémákat. Hiszek benne, hogy a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Személyesen több különböző formában igyekszem segíteni a közeli és távoli környezetemben ismert rászorulóknak, vagy veszek rész ismerősökkel, barátokkal szemétszedésen, a helyi közösséget segítő eseményeken. Hiszek abban, hogy a legkisebb segítség is sokat jelenthet!

Bízom benne, hogy a munkámban szerzett tapasztalataimmal és a Mintakezek csapatával hozzájárulhatok, a település jobbá, élhetőbbé tételéért. Személyiségemből adódóan mindig is szerettem új dolgokat tanulni. Minden új feladatot, kihívást a legtöbb oldalról igyekszem megvizsgálni, hogy a lehető legtöbb szempont érvényre juthasson.

Szeretném tudásomat, tapasztalataimat, képességeimet a közösség szolgálatába állítani, a képviselőként értéket teremteni a választókerület lakói és városunk javára. Kérem, tiszteljenek meg bizalmukkal, alakítsuk együtt városunk jövőjét!